Praktisch

Wij heten u van harte welkom bij ‘Les Petits Chiens Vacance’. Om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken willen we u meegeven hoe het er bij ons aan toe gaat.

PARKEREN

De auto kunt u parkeren op onze privé parkeerplaats.  

AANKOMST

Om u goed te kunnen ontvangen, vragen wij u in te checken tussen 16.00 en 19.00 uur.

VERTREK

Op de dag van vertrek moet de gîte vrij zijn om 10.00 uur zodat wij ons werk kunnen starten voor de volgende gasten. Wij vragen u de gîte schoon en netjes achter te laten.

BROODJESSERVICE (optioneel)

’s Ochtends rond 8.30 hangen we uw bestelling aan de voordeur van de gîte. Uw bestelling kunt u de avond ervoor tot 19.00 uur, middels de bestellijst die in de gîte aanwezig is, aan ons doorgeven.

TECKELS ZIJN GRATIS

Teckel(s) is/zijn in de prijs inbegrepen.

TECKEL OPPASSERVICE (optioneel)

Indien u een keer zonder uw hond op pad wilt, kunnen wij in overleg een dagdeel (ochtend van 9.00-13.00 uur, of middag van 13.00-17.00 uur) tegen een vergoeding van €15,00 per dagdeel, per teckel, op uw teckel(s) passen.

AANKOMSTPAKKET (optioneel)

Om direct bij aankomst al een aantal levensmiddelen in uw gîte te hebben bieden wij het volgend pakket aan: fles melk, fles sinaasappelsap, pak toastbrood, jam, Nutella, fruit van het seizoen, yoghurt, smeerboter, Frans kaasje, eitjes, koekjes, zoutjes en droogworstje. Het kan een vergelijkbaar product zijn. Prijs € 35,–

OVERNACHTEN

In juli en augustus kunt u alleen per week reserveren van zaterdag tot zaterdag.

WASMACHINE EN DROGER (optioneel)

Op het terrein zijn een wasmachine en wasdroger aanwezig. Kosten per wasbeurt € 5,– (optioneel). Kosten per droogbeurt € 5,– (optioneel). Er is ook een droogrek aanwezig. Uw was buiten drogen is gratis.

OPENINGSTIJDEN WINKELS

In Frankrijk is het gebruikelijk dat de meeste winkels, kantoren, banken en bedrijven open zijn van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 14.30 uur tot 19.00 uur. Tussen 12.00 uur en 14.30 uur nemen de Fransen uitgebreid de tijd om te eten en te rusten. Uitzondering hierop zijn vaak de grote winkelketens in de steden.

OPTIONELE KOSTEN

De gemaakte kosten worden per dag voor u bijgehouden en afgerekend voor vertrek.

TOERISTENBELASTING (TAX DE SEJOURS TOURISTIQUE)

Kosten: € 0,99 per persoon per overnachting. Af te rekenen voor verstrek.

PINNEN

U kunt bij ons via het pinapparaat afrekenen.

UW MENING IS BELANGRIJK VOOR ONS

We staan open voor jullie wensen en proberen in de mate van het mogelijke hiermee rekening te houden. Het zou ons helpen als jullie je mening onmiddellijk tegen ons zeggen zodat we er samen iets mee kunnen doen. Opmerkingen achteraf helpen ons niet vooruit.

nl_NLNederlands