Grand Pépé

Grand Pépé (66m²)

Grand Pépé is een ruime twee tot vier persoons gîte met veel authentieke kenmerken. Het heeft op de begane grond een ruime woon/eetkamer met een houtkachel voor koude avonden, een badkamer met luxe douche, toilet en wastafel en een moderne met alle voorzieningen uitgeruste keuken. In de woonkamer staat een smart tv waarop u met uw eigen tv/streamingsdienst abonnement(en) via apps tv kan kijken. De gîte beschikt over glasvezel. Op de eerste verdieping een zeer ruime slaapkamer met een tweepersoons Kingsize bed. Naastgelegen een tweede slaapkamer met twee royale eenpersoonsbedden met de mogelijkheid om deze tegen elkaar te plaatsen tot een Kingsize tweepersoonsbed. Alle ruimtes zijn voorzien van elektrische verwarming. Vanuit het raam op de bovenverdieping kunt u de 80 km verder gelegen Puy de Dôme met het ski- en wandelgebiedgebied Puy de Sancy zien liggen. Tevens een afgezet privé tuintje, waar u heerlijk kunt vertoeven en uw teckel los kan lopen.

Linnen: het beddengoed is inbegrepen in de prijs. De bedden zijn bij aankomst al voor u opgemaakt met fris gewassen beddengoed. Keukenlinnen en badlinnenset zijn inbegrepen.

Broodjes service (optioneel): Iedere avond voor 19.00 uur kunt u uw bestelling doorgeven voor de volgende ochtend. In de gîte ligt de bestellijst incl. prijzen.

Aankomstpakket (optioneel): om direct bij aankomst al een aantal levensmiddelen in uw gîte te hebben bieden wij het volgend pakket aan: fles melk, fles sinaasappelsap, pak toastbrood, jam, Nutella, fruit van het seizoen, yoghurt, smeerboter, Frans kaasje, eitjes, koekjes, zoutjes en droogworstje. Het kan een vergelijkbaar product zijn.

Teckelvriendelijke gîte: er is standaard: een water- en voerbak, een vetbed, een welkomsnack en aangrenzend aan uw gîte een omheinde tuin.

Het terrein: Het terrein van Les Petits Chiens is bijna 1 hectare groot. Op het terrein is een omheind trainingsveld t.b.v. Hooper (gebruik in overleg) en een speelweide voor uw teckel.

Teckel oppasservice: Indien u een keer zonder uw hond op pad wilt, kunnen wij in overleg een dagdeel (ochtend van 9.00-13.00 uur, of middag van 13.00-17.00 uur) tegen een vergoeding van €15,00 per dagdeel, per teckel, op uw teckel passen.

nl_NLNederlands