La Grange

La Grange (57m²)

Gîte La Grange is een twee persoons gîte die in de voormalige schuur gebouwd is. Deze gelijkvloerse gîte is zeer ruim van opzet waardoor minder mobiele gasten hier gebruik van kunnen maken. Na binnenkomst door de grote open pui komt u in de zitkamer, eethoek en keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien. In de woonkamer staat een smart tv waarop u met uw eigen tv/streamingsdienst abonnement(en) via apps tv kan kijken. De gîte beschikt over glasvezel. De slaapkamer, is afgescheiden door een kastenwand, waardoor het open karakter bewaart blijft. Het Kingsize bed zorgt dat u van een goede nachtrust kunt genieten. De elektrische verwarmingen zorgen voor een behaaglijke warmte op frisse momenten. U kunt er ook voor kiezen om de houtkachel aan te maken. De badkamer met luxe douche, toilet en wastafel is zeer ruim en gemakkelijke toegankelijk middels een ruime schuifdeur. Aangrenzend een afgezet privé tuintje met terras, waar u heerlijk kunt vertoeven en uw teckel los kan lopen.

Linnen: het beddengoed is inbegrepen in de prijs. De bedden zijn bij aankomst al voor u opgemaakt met fris gewassen beddengoed. Keukenlinnen en badlinnenset zijn inbegrepen.

Broodjes service (optioneel): Iedere avond voor 19.00 uur kunt u uw bestelling doorgeven voor de volgende ochtend. In de gîte ligt de bestellijst incl. prijzen.

Aankomstpakket (optioneel): om direct bij aankomst al een aantal levensmiddelen in uw gîte te hebben bieden wij het volgend pakket aan: fles melk, fles sinaasappelsap, pak toastbrood, jam, Nutella, fruit van het seizoen, yoghurt, smeerboter, Frans kaasje, eitjes, koekjes, zoutjes en droogworstje. Het kan een vergelijkbaar product zijn.

Teckelvriendelijke gîte: er is standaard: een water- en voerbak, een vetbed, een welkomst snack en aangrenzend aan uw gîte een omheinde tuin.

Het terrein: Het terrein van Les Petits Chiens is bijna 1 hectare groot. Op het terrein is een omheind trainingsveld t.b.v. Hooper (gebruik in overleg) en een speelweide voor uw teckel.

Teckel oppasservice: Indien u een keer zonder uw hond op pad wilt, kunnen wij in overleg een dagdeel (ochtend van 9.00-13.00 uur, of middag van 13.00-17.00 uur) tegen een vergoeding van €15,00 per dagdeel, per teckel, op uw teckel passen.

nl_NLNederlands